Am început așa:

  • o foaie de hârtie
  • un el și o ea care doreau sã-și uneascã destinele în viitorul apropiat
  • o vagã idee despre cum ar dori sã-și organizeze ziua cea mare
  • vise legate de inel, rochițã de mireasã și costumul mirelui cu joben (ba nu) papion, nici așa mai bine cravatã.
  • culoarea nunții sau mai bine spus tema evenimentului

… și la sfârșit s-au decis sã încerce sã își organizeze singuri tot.

… și iatã-ne azi în fața d-voastrã dragi miri organizând evenimente.

almideco

În 2006 am pãșit cu mari emoții, nu în fața altarului, cum ați bãnuit ci în cel mai frumos domeniu de activitate – organizare evenimente.

Astãzi suntem o agenție full-service tot datoritã d-voastrã clienților. pentru cã odatã cu cerințele exprimate a trebuit sã ne modelãm și noi. Vã stãm la dispoziție cu o gamã largã de servicii dar intodeauna încercãm sã formãm o echipã alãturi de d-voastrã.

Fiecare dintre dumneavoastrã are un eveniment unic în viața sa, poate în cadrul firmei sau poate doriți sa ajutați oamenii dragi vouã și atunci începeți sã adunați informații prețioase despre viitorul eveniment. Proiectarea, planificarea și coordonarea unui eveniment sunt pașii de pornire dar și cei mai importanți. Scopul nostru este de a vã ajuta sã vã împliniți visul, fie cã este un eveniment privat, o nuntã rafinatã, încreștinarea micuțului venit sau poate o prezentare de produs sau o recepție sau o inaugurare.

Fiecare eveniment are povestea lui, zugrãvește o imagine, sau exprimã o emoție…suntem aici pentru a creea împreunã cu d-voastrã o petrecere personalã un personaj în care sã reflecte personalitatea d-voastrã cu adevãrat! Și voi dragii noștrii vã puteți relaxa acum. Ne-ați gãsit și vã puteți baza pe experiența noastrã de a vã ghida și a vã gestiona toate elementele specifice evenimentului dorit, atât înainte de eveniment cât și pe parcursul desfãșurãrii lui. Atenția noastrã la detalii, dar și abordarea prietenoasã, vã vor ajuta oricât de mult sau de puțin vã doriți. Lucrurile care vã inspirã în alegerea temei evenimentului d-voastrã vã vor transmite anumite emoții și sentimente, iar scopul nostru este de a vã ajuta sã luați ceea ce vã inspirã și sã-l duceți cu d-voastrã în detaliile evenimentului.

Așadar, dragii noștrii noi credem cã viața meritã trãitã în bucurie și armonie alãturi de cei dragi noua. Organizați-vã un eveniment de neuitat alãturi de o echipã cu experiențã pentru cã doar așa la final veți fi mulțumiți.Și încã ceva...


…mai credem cã nu putem trãi în lume fãrã frumusețe și fãrã emoție în cele mai ciudate momente ale ei.www.almideco.ro-2_resizedSuna
Cere oferta