Servicii


Intalnirea cu d-voastra si aducerea detaliilor in poveste ne-a servit drept inspiratie pe parcursul anilor, si iata-ne azi prezantandu-va oferta noastra variata, ce va poate ajuta in organizarea unui eveniment.

Acordam o atentie deosebita fiecarui detaliu al evenimentului d-voastra, pentru ca doar asa putem obtine ceea ce va doriti. Invitatii d-voastra sunt cei mai exigenti membrii ai juriului si aveti unul destul de mare, asadar ajutati-ne sa realizam ceea ce v-ati propus pornind impreuna ca o echipa.

In momentul in care am hotarat sa pornim impreuna pe acest drum noi va asiguram o calatorie lina si placuta in fericirea conjugala. Serviciile noastre variaza de la fundaluri deosebite la planificarea nuntii complete pentru ca invitatii d-voastra sa nu va uite niciodata.


Accesorii

Deoarece fiecare eveniment poarta o tema anume, accesoriile folosite considerate detalii pentru ca dau o nota aparte momentului
impreuna cu dumneavoastra stabilim tot ceea ce tine de lista cu accesorii necesare celui mai important eveniment din viata dumneavoastra

Albume foto

O fotografie reusita are nevoie de un album inedit pentru a putea capata stralucirea si valoarea ei indiferent de tipul evenimentului. Noi va punem la dispozitie o gama de produse si incercam sa alegem impreuna cu dumneavoastra albumul destinat tipului de fotografie.

Artificii

Cei mici sunt uimiti, cei mari aplauda si privesc spre cer. Aici sus totul e pregatit de sarbatoare. Mii de scantei colorate apar pe cer pentru a va bucura privirea.

Cursuri de dans

Pentru ca in ziua cea mai mare sa iasa totul impecabil, TU si EL trebuie sa va spuneti povestea tuturor si nu oricum - in pasi de dans.

Decor sala

Stim ca aveti o multime de lucruri la care sa va ganditi atunci cand vine vorba despre planificarea decorului nunti d-voastra si astfel va oferim cat mai multe decoratiuni de primire de nunta si accesorii pentru a ne asigura ca nevoile d-voastra sunt indeplinite.

Foto

Si ce rost au toate cate am povestit daca nu le imortalizam.
Cum v-ati mai putea aminti atat de multe lucruri si detalii legate de evenimentul mult dorit?

Invitatii

Invitatia este considerata cartea de vizita a unui eveniment.
Prin ea ti se transmit atat indicii legate de cei care o daruiesc, de tema evenimentului si insemnatatea lui dar si date importante cuprinse in text.

Sonorizare

Fericirea trebuie adusa pe chipul invitatilor vostri, trebuie adusa pe chipul oamenilor la fiecare eveniment - este motivatia unui dj sau unei orchestre sau al unui band.

Video

Filmul nuntii voastre este unic, pentru ca sunteti voi doi protagonistii.
Ca si la fotografie se bazeaza pe naturaletea si detaliul evenimentului dumneavoastra.


Suna
Cere oferta